تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/01/31 - 11:30
کد خبر: 467672

تصاویر سایپا اطلس منتشر شد/ مشخصات و قیمت خودروی جدید

تصاویر سایپا اطلس منتشر شد/ مشخصات و قیمت خودروی جدید

هم‌زمان با عرضه قریب‌الوقوع سایپا اطلس، این شرکت طی گزارشی تیپ‌بندی و تصاویر جدیدی از این خودرو منتشر کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حدود سه سال پیش اعلام شد خودروی جدیدی با نام سایپا اطلس که قرار است نسخه فیس‌لیفتی از کوییک باشد، توسط این شرکت عرضه شود.

حال با نزدیک شدن به تاریخ عرضه این خودرو، شرکت سایپا مشخصات و تصاویر بیش‌تری از اطلس منتشر کرده و تیپ‌هایی که قرار است از آن عرضه شود را توضیح داده است.

تیپ‌بندی سایپا اطلس شباهت زیادی به تیپ‌های خودروی کوییک دارد.

مشخصات فنی

همه تیپ‌های این خودرو از همان پیشرانه قدیمی M۱۵ بهره می‌برند که روی کوییک و ساینا نیز می‌دیدیم. این پیشرانه با تکنولوژی آلایندگی یورو ۵، توانایی تولید ۹۰ اسب‌بخار قدرت و ۱۳۷ نیوتن‌متر گشتاور را دارد.

طبق اعلام سایپا، مصرف سوخت ترکیبی خودروی اطلس در حدود ۶.۹۳ لیتر بوده که عدد قابل قبولی برای یک خودروی ایرانی محسوب می‌شود. همچنین ظرفیت مخزن سوخت این خودرو ۴۱ لیتر است.

مشخصات انواع تیپ‌های سایپا اطلس

طبق اعلام شرکت سازنده، خودروی سایپا اطلس در دو نسخه پایه و فول تحویل مشتریان خواهد شد. نسخه‌های پایه که همان تیپ S و تیپ L بوده و نسخه‌های فول، تیپ G و E است.

اطلس S : نسخه پایه یا همان لوآپشن اطلس بوده که مجهز به گیربکس دستی و فرمان هیدرولیک است. در فهرستی که شرکت سایپا ارائه کرده، کنترل حرکت در سربالایی، سنسور دنده عقب، دی‌لایت، صندلی عقب تاشو و دستگیره‌های آسان بازشو از جمله قابلیت‌های این خودرو است.

اطلس L : نسخه پایه یا همان لوآپشن اطلس بوده که مجهز به گیربکس اتوماتیک CVT و فرمان برقی است. فهرست آپشن‌های این نسخه مشابه اطلس G بوده اما با این تفاوت که خبری از سانروف و سقف رنگی نیست.

اطلس G : نسخه فول آپشن دنده دستی اطلس بوده که از فرمان هیدرولیک بهره می‌برد. این نسخه علاوه‌بر آپشن‌های تیپ S، دارای آپشن‌هایی همچون نمایشگر ۷ اینچی، دوربین دنده عقب، آینه‌های تاشو برقی، تریم دورنگ، دکمه‌های کنترلی روی فرمان، روکش صندلی‌های چرمی و سانروف است.

اطلس E : این نسخه فول‌ترین مدل از اطلس محسوب می‌شود که دارای گیربکس اتوماتیک CVT و فرمان برقی است. علاوه‌بر همه آپشن‌هایی که در سه نسخه قبلی مشاهده کردیم، کروزکنترل، سنسور باران، رادار نقطه کور، ورود و استارت بدون کلید، صندلی برقی راننده به همراه گرم‌کن و سانروف نیز دارد.

طراحی ظاهری

این خودرو نیز مانند تمامی محصولات دیگر سایپا که اخیرا با عنوان فیس‌لیفت نسخه‌های قبلی معرفی شده است، از لحاظ بدنه هیچ تفاوتی با کوییک ندارد و اگر از قسمت جانبی به آن نگاه کنید، تقریبا هیچ تفاوتی با کوییک نخواهید دید. با این تفاوت که برخی از مدل‌های کوییک با رینگ آلومینیومی عرضه می‌شد اما همه مدل‌های اطلس با رینگ فولادی عرضه می‌شود.

سایپا اطلس، تنها در بخش سپرهای جلو و عقب و چراغ‌ها با خودروی کوییک متفاوت است. اما اگر بخواهیم طراحی جلوی آن را بررسی کنیم، طرح جلوپنجره از پوزه کوسه الهام گرفته شده که نسبت به کوییک زیباست، اما چراغ‌های جلو با چراغ‌های خودروی سهند که از دیگر خودروهای جدید سایپا بوده، مشترک است.

در قسمت عقب نیز ظاهر کلی، شباهت زیادی به کوییک دارد اما طراحی چراغ‌ها به‌روزتر و زیباتر از کوییک است.

به صورت کلی، اندازه اطلس نسبت به کوییک بزرگ‌تر شده و طول آن ۱۵، عرض ۷ و ارتفاع ۴۸ میلی‌متر افزایش داشته.

طراحی داخلی

طبق تصاویری که از داخل کابین سایپا اطلس در نسخه‌های آزمایش منتشر شده، این بخش شباهت بسیاری به داخل کابین سهند دارد. البته باید منتظر ماند و دید که سایپا قصد دارد این دو محصول را با کابین یکسان عرضه کند یا قصد اعمال تغییراتی روی آن گرفته است.

قیمت سایپا اطلس

اطلس نسخه فیس‌لیفت کوییک محسوب می‌شود اما با عرضه تیپ‌های متفاوت این خودرو، به‌نظر می‌آید که این شرکت قصد توقف تولید کوییک را ندارد و با توقف تولید تیبا ۲، می‌خواهد کوییک را جایگزین این خودرو کرده و اطلس را به عنوان مدل بالاتر معرفی کند.

در  نتیجه قیمتی که برای آن درنظر گرفته می‌شود، به احتمال زیاد اندکی بالاتر از کوییک خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top